• Geri dön

  • 1.495 Görüntülenme

  • 117 Haber

  • 8.792 İşletme görüntülenme


BtcTurk |PRO, Türkiye’nin İlk Doğa Dostu Dijital Festivali SPACE 102’ye Sponsor Oluyor!

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve 4,2 milyon kullanıcı sayısına ulaşan BtcTurk, Türkiye’yi müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. BtcTurk | PRO, 26-27-28 Kasım tarihlerinde Longoz Ormanları’nda düzenlenecek Türkiye’nin ilk doğa dostu müzik festivali SPACE 102’nin sponsorluğunu üstleniyor.

Türkiye’de Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, müzik sponsorluklarına hız kesmeden devam ediyor. Emre Aydın’ın geçtiğimiz yaz aylarında Türkiye çapında düzenlediği konserlerin yanı sıra; İstanbul, Çeşme, Bodrum’da 54 açık hava konserlerine ev sahipliği yapan BtcTurk, şimdi de Türkiye’nin ilk doğa dostu dijital festivali SPACE 102’ye sponsor oluyor.

26, 27 ve 28 Kasım tarihlerinde milli parklarımızdan bir tanesi olan ve Türkiye’nin en büyük glamping tesisleri olan Longoz Ormanları’nda düzenlenecek olan SPACE 102’de, BtcTurk | PRO festivale; BtcturkPROileSahnede konsepti ile destek verecek. Ülkenin önemli Dj’lerinin vereceği konserlerinin yanı sıra festivale katılanlar; Longosphere Glamping tesislerinde doğa ile iç içe eşsiz zaman geçirme fırsatı yakalayacak. Gün boyunca kano turları, ATV safari, doğa yürüyüşleri ve yoga gibi etkinlikler sunan Türkiye’nin en büyük glamping tesisi, aynı zamanda 472 farklı bitki türüne ve 225 farklı kuş türüne ev sahipliği yapmaktadır.

110.000 m2 alana sahip olan ve etkinliğe ev sahipliği yapacak Longosphere Glamping, içinde bulunduğu alanın eşsiz doğal güzelliğini ziyaretçilerine yansıtacak. 3 gece 4 gün sürecek, Türkiye’de ikincisi düzenlenecek doğa dostu dijital festival SPACE 102’de katılımcılar hem müziğe doyacak hem de doğanın keyfini çıkaracak.

SPACE, dijital sanat ve mimari merceğinden, evreni, sesi ve ışığı anlamak için yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Küratörlüğünü Birol Giray’ın, tasarımını Yasemin Demren’in üstlendiği proje, mekanla bütünleşik bir eseri, izleyicilerin deneyimine bir stream serisinden daha ileri giderek sunuyor. SPACE kartografik estetikle çok boyutlu ve uzay temalı bir akışı harmanlayıp, kavramsal temalı prodüksiyonu ve sıra dışı yaklaşımıyla eşsiz bir ses / görüntü deneyimini izleyicilerle paylaşıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL